КОНЦЕПЦИЯ X2


Успехът на клиента е на преден планConcept-X2 на DEVELON революционизира строителната индустрия чрез силата на технологията, съчетана с човешката иновация. Воден от подход, ориентиран към клиента, проектът се фокусира върху осигуряването на конкретни ползи за нашите клиенти.nnConcept-X2 дава ново определение на връзката между човека и машината и улеснява по-ефективната комуникация във всички области. Той помага за направляването на целия строителен процес - от топографските анализи чрез дронове до създаването на строителни планове, базирани на данни. Благодарение на технологията за изкуствен интелект багерът Concept-X2 оптимизира работата си, като използва данните, анализирани и предавани чрез X-center. Автономната му работа и усъвършенстваният контролен център осигуряват безопасни и прецизни операции по време на оценката, планирането и контрола на всяка строителна площадка.


Запознайте се с бъдещето на интелигентното строителство с Concept-X2 от DEVELON, където технологиите и хората се обединяват, за да осигурят изключително потребителско изживяване.

Запознайте се с бъдещето на интелигентното строителство с Concept-X2 от DEVELON, където технологиите и хората се обединяват, за да осигурят изключително потребителско изживяване.Концепция-X2


DEVELON представя най-новите разработки на технологичното решение в актуализация, наречена Концепция-X2. Най-новото решение включва:

Модел


Нов дозер се добавя към автономната гама.

Автоматичен


Автоматизирано управление на машината и 3D сортиране с Tilt-Rotatorn. Усъвършенствано автоматично копаене и товарене, базирано на машинно обучение. Приложен интегриран алгоритъм за планиране на работата.

Безопасност


Усъвършенствана технология за безопасност E-stop.

Дизайн


Нов дизайн без кабина, стил на дизайна 'Linear core'.