Надеждност CE

Силата на материала и устойчивостта са приоритет. Резултата от комбинацията от компютърно тестван дизайн и полеви тестове е многократно подобрена издържливост и устойчивост.

Кофа

Корозионно устойчиви материали са вложени в зоните, податливи на износване и късане, като режещия ръб, странични режещи ръбове, задна и странични усилващи плочи. В допълнение увеличението на дължината и дебелината на зъбите увеличават издържливостта повече от 20%.

За доставчик на кофи за багерите DOOSAN е избрана една от най-високотехнологичните комапнии в световен мащаб – GEITH (www.geith.com) – според спецификата на работа се предлагат различни типове и размери кофи, разработени специално за багерите DOOSAN и осигуряващи максимална ефективност, здравина и дълъг живот.

Втулки

Синтерована втулка от материал с изключително ниски фрикционни свойства осигурява дълъг експлоатационен живот на свържващата стрелата и рамото ос и позволява увеличен интервал на гресиране до 250 часа. Валцована втулка с финни омасляващи канали позволява увеличаване на интервалите на гресиране до 50 часа.

• Ултра-износоустойчиви фланци
Здравината и износоустойчивостта е значително увеличена с помощта на добавени износоустойчиви фланци в зоната на окачване на кофата към стрелата, като в същото време е осигурен постоянен радиус на въртене на кофата в зоната на зъбите за максимална сила на копаена, дори и след експлоата ция от 7 000 до 8 000 часа.
Полимерни вложки
Поли-уретанови вложки се използват в зоната на окачване на кофата с цел удължаване на живота им и осигуряване на прецизен контрол.
• Задвижване на хидравличната помпа
Интегриран полимерен високотехнологичен материал е нанесен върху свързващият двигателя с хидравличната помпа елемент, което драматично увеличава експлоатационният му живот и надеждност.