До 25% отстъпка на машини и оборудване Develon


️Празнуваме 25 години, откакто градим България заедно!


Развълнувани сме да обявим едно важно за нас събитие - 25 години Мегатрон! По този специален повод ви представяме юбилейната ни кампания, предлагаща ексклузивна отстъпка до 25% на всички наши първокласни строителни машини и оборудване! Това е нашият начин да ви кажем „Благодаря!“ – за доверието, за успешното ни партньорство, за съвместните ни бъдещи проекти! Защото 25 години израстваме заедно!

Машини и оборудване Develon

До 25% отстъпка!

До 31.12.2023 или до изчерпване на количествата.


Машини и оборудване Bobcat

До 25% отстъпка!

До 31.12.2023 или до изчерпване на количествата.


Подемна техника Doosan/Bobcat

До 25% отстъпка!

До 31.12.2023 или до изчерпване на количествата.


Обордуване Atlas Copco

До 25% отстъпка!

До 31.12.2023 или до изчерпване на количествата.


Защо да изберете Мегатрон и нашите партньори Bobcat, Develon (Doosan) и Atlas Copco?


Ненадминато качество: Доставяме строителни машини от най-висок клас, които издържат теста на времето. Експертиза, на която можете да разчитате: Нашият опитен екип разбира вашите нужди. Удовлетвореност на клиентите: Вашите проекти са наши проекти и ние се ангажираме с вашия успех. Местно присъствие, глобални стандарти: Гордост за България, изградена в съответствие с международните стандарти. Това ексклузивно предложение е нашият начин да ви благодарим, че сте ни избрали за свой партньор в строителството. Вече 25 години сме част от историята на растеж на България и се радваме, че ще бъдем част и от вашата!


Оферта с ограничен период - действайте сега!

Не пропускайте да се възползвате от тази невероятна възможност. Юбилейната кампания продължава от 01.09 до 31.12.2023. Надградете машинния си парк, подобрете проектите си и увеличете производителността си с най-добрите строителни машини в бранша и всичко това с ненадмината отстъпка до 25%!

Изграждаме бъдещето на България заедно!


Като поглеждаме назад към 25-те години върхови постижения, ние сме още по-развълнувани от това, което ни очаква в бъдеще. Присъединете се към нас, за да отпразнуваме това забележително пътуване и се възползвайте от възможността да оборудвате строителните си начинания с най-добрите машини. Посетете нашите шоуруми в София, Добрич, Бургас, Плевен, Монтана и Стара Загора или се свържете с нас на *5566, за да разгледате нашата широка гама от строителни машини. За 25-те години изграждане на бъдещето на България и за още много години напред! n
Или се обадете на: