Doosan DX235LC-5 в действие.

DOOSAN DX235LC 5 В ДЕЙСТВИЕ

Машината е с последно поколение  6 цилиндров двигател Doosan DL06P със система за директно впръскване Common Rail и електронен контрол, 4 клапана на цилиндъра , вертикални инжектори, водно охлаждане и турбокомпресорно пълнене с интеркулер „ въздух – въздух“

Кабината на Doosan DX235LC-5 е една от най-просторните на пазара на строителна техника, с ниски нива на шум и вибрации и отлична видимост във всички посоки. Разполага с напълно регулируема отопляема седалка с пневматично окачване и климатик с автоматичен контрол на температурата.

Предвид нарастващите нужди на строителните компании Doosan DX235LC- 5 е оборудван с безконечен превключвател, 4 работни режима и 4 режима на мощност, пропорционален контрол и лесен за употреба 7 ”TFT LCD цветен дисплей .

Изключително мощния и с висок въртящ момент при ниски обороти двигател DOOSAN DL 06P, отговаря на Stage 4 изискванията и е без филтър за твърди частици DPF и система за регенериране на филтъра, което осигурява повишена горивна ефективност. 

Еволюцията на двигателя в лицето на новата система SPC (Интелигентен контрол на мощността) в съчетание с регулируемата система за изключване на двигателя осигурява  до 5% икономия на гориво .

Благодарни сме на фирма BGLAND.CO за гласуваното доверие в избора си на строителна техника и им пожелаваме дългогодишна и ползотворна работа.