Doosan Infracore спечели поръчка за 80 багера

DOOSAN INFRACORE СПЕЧЕЛИ ПОРЪЧКА ЗА 80 БАГЕРА

Doosan Infracore спечели поръчка за 80 багера от френската компания BEAULOC отдаваща строителна механизация под наем. Поръчката включва три различни модела (DX57W-5, DX85R-3 и DX300LC-5), вариращи от 5,7 до 30 тона. BEAULOC е компания разполагаща с над 300 строителни машини и в момента се занимава до голяма степен с отдаването под наем на тежка механизация. Между 2016 и 2017 г. Doosan Infracore достави близо 200 багера на BEAULOC, включително 100 верижни багера, 30 колесни багера и 50 мини-багера.

BEAULOC взе новото решение за покупка след като определи, че техниката Doosan Infracore е конкурентно не само по отношение на стойността си като оборудване втора употреба, но и на база общите оперативни разходи. Новозакупеното оборудване ще се използва като механизация за отдаване под наем на различни проекти за пътно строителство и други изкопни работи в цяла Франция.

Франция е важен европейски пазар за Doosan Infracore – това е третият по големина пазар на компанията в Европа след Великобритания и Белгия.

Последната поръчка за 80 багера ще бъде доставена от август до декември 2019 г. „Това е добра възможност за популяризиране на марката Doosan на големи национални компании, които взимат под наем багери Doosan от BEAULOC. Ние се стремим да подобрим имиджа на нашата марка във Франция и в останалата част на Европа.“, заяви Жил Бенду, Директор продажби на Doosan Heavy Industries & Construction в Европа.