Булдозер DD130

Булдозер DD130

Булдозерът Develon DD130 преобразувна начина, по който се работи в жилищното и пътното строителство, както и в широка гама от други разнообразни приложения като горско стопанство, пътища, паркинги и проекти за рециклиране.

Булдозерът DD130 е проектиран за максимална видимост. С вграден под капака префилтър, радиатор и охладител на хидравличното масло, разположени отзад и обтекаема предна част. Операторите се радват на ясна видимост към греблото. Кабината разполага с панорамен изглед, което осигурява пълна видимост във всяка ситуация – независимо дали се движите по претъпкана строителна площадка или работите в тесни пространства.

Максимална мощност 117 kW (157 HP) @ 2200 rpm (SAE J1349)
Работно тегло 14.5т
Стандарт за емисииStage V
ДвигателPerkins 1204J
Макс. скорост на придвижване 9 km/h
Максимален поток на главните помпи132 l/min
Максимална теглителна сила22т

Стандартно оборудван с 2D Dozing Assist, DD130 ще направи всяка работа с булдозер по-бърза и по-лесна. Чрез едно единствено въвеждане системата поддържа напречния наклон на греблото и прави прецизното заравняване по-лесно за операторите, като гарантира, че готовата работа е извършена по-ефективно и точно. Не са необходими GPS или лазери, като същевременно се спестява време, ресурси и преработка на първичното преминаване.

Булдозерът DD130 е оборудван с просторна кабина, проектирана да ви осигури превъзходен комфорт през дългите часове на работа. С интуитивен 8-инчов сензорен екран, камера за задно виждане и първокласни чистачки работата е удоволствие. Регулируемите седалки с пневматично окачване и намалените вибрации при неравен терен го превръщат в най-добрия избор.

Галерия:


Вижте също: