Montabert

 Header

Хидравлични чукове

Сондаж

Разрушаване и рециклиране

Пневматично оборудване

   Montabert е открита в началото на 1921 от Joann?s Montabert като производител на пневамтично оборудване в Лион, Франция. За броени години Montabert става безспорен световен лидер в дизайна, производството и дистрибуцията на хидравлични и пневматични устройствва за разрушителни и пробивни дейности в минната, строителната и комуналната индустрия.

Още от самото начало

Montabert винаги показва отношение към иновациите и винаги се опитва да налага тенденциите. Пърият хидравличен чук е представен през 1969-та, след което и първият хидравличен дрифтер през 1970. Малко по-късно, през 1987 е предстаерн и първият хидравличен чук с автоматична вариация на енергията

Днес

В производството днес в Saint Priest Montabert са заети над 350 души. Оборота на компанията възлиза на €90 милиона годишно, 85 % от който се реализира от износ в над 110 държави. Успеха ни днес се базира на напредничевите технологии, влагании в оборудването, центъра за развойна дейност, отдела за топлино третиране на метала, отдела за качствен контрол и производственото оборудване за с висока прецизност. Благодарение на всичко това, продуктите на марката се характеризират с ненадмината устойчивост и надеждност.

Успеха

Успеха на емблематичната марка за пневматично оборудване се дължи най –вече на първокласния отдел за развойна дейност, създаден през 1949-та. От тогава продуктите непрекъснато се обновяват и подобряват, благодарение на най – добрите влагани ресурси – както технически, така и човешки. В продуктите се влагат технологии и материали от последно поколение. Montabert разполага с голяма дистрибуционна мрежа в световен мащаб, част от която е и Мегатрон за българския пазар. Благодарение на отличното пазарно покритие на компанията за българския пазар, клиентите на марката могат да разчитат на експресен сервиз, наличности на резервни части и отлично следпродажбено обслужване.

petits produits 0

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published.


Comment


Name

Email

Url