Steelwrist

doosan smart solution-steelwrist

Тилтротаторите Steelwrist са компактни и оптимизирани и се предлагат за багери между 2 и 33 тона. Всички размери имат технология „Front Pin Lock“ (предно заключване).

Система за управление SVAB

Системата за управление SVAB помага да се увеличи производителността при използване на тилтротатора. Ергономичните джойстици осигуряват мека, гъвкава и едновременна работа на множество функции, а стиковете на джойстика контролират всички функции по най-точния начин.

Управление на гумите с джойстика

Тази функция придвижва багера, докато продължавате да изпълнявате конкретна задача с копаещото рамо. Това прави многото малки движения на машината по време на работния ден- удобни, лесни и ефективни. Завъртате гумите с един стик на джойстика и контролирате скоростта с крак.

Автоматична спирачка при копаене

Автоматичната спирачка при копаене поддържа вашия колесен багер напълно неподвижен, докато копаете. След внимателно забавяне и спиране на гумите на багера, системата заключва колелата и блокира рамката (предна ос) и ги държи заключени, докато не натиснете газта. (Така че вече не е необходимо да натискате спирачния педал в заключено положение.) От съображения за безопасност, системата може да се активира само, когато машината е настроена на ниска скорост.

Достъп до системата за управление на машината

Този удобен за потребителя интерфейс, позволява лесно да използвате функциите на системата за автоматично калибриране и позициониране, за да персонализирате опциите за копаене и да получите пълна обратна връзка за позицията на кофата, като по този начин избягвате ненужни движения. Така намалявате разхода на гориво и увеличавате максимално производителността, както и риска от счупени тръби и прерязани проводници се свежда до минимум.

Галерия:


Вижте също: