Комфорт WL

От самото начало DOOSAN се фокусира върху комфорта на оператора. Хората трябва да работят в ергономична и комфортна среда. Работната обстановка е просторна, с няколко места за складиране. Устройствата за мониторинг на машината са интуитивни и достъпни. Оператора лесно може да наблюдава работната обстановка в кабината с изключителна видимост. За нощмна работа машината е оборудвана с мощно предно и задно осветление.
• Климатик и отоплителна система
Вентилационна система в кабината с двойна филтрация, със специален дизайн на въздуховодните отвори за оптимална циркулация на въздуха, вентилационни дюзи с пропорционално чувствително управление и опция за рециркулация на въздуха. Машината предлага комфорта на висок клас автомобил.
• Контролно табло
Ергономично оформеното контролно табло с превключватели, проектирано съобразно естествените движения на тялото на оператора, позволява изключително удобна работа. Предвидените резервни легла за превключватели позволяват лесно инсталиране на допълнителни електрически аксесоари.
• Лостове за управление
Възможността за избор на типа управление (Моно Джойстик или три лостова контролна система) позволява персонално конфигуриране на машината според предпочитанията на оператора.

• Комфортна седалка с пневматично окачване, пълна регулировка и подгряване